מחיקת משתמשים ישנים
<strong strong style='color:red'>ננעל על ידי מנהל (Admin) בתאריך: 31/08/2025 15:05</strong><br><br>שלום<br><br>בתאריך 1/1/2026 יימחקו מהמערכת משתמשים שלא ביצעו כל פעילות בחצי השנה האחרונה שתקדם לכך.<br><br>על מנת לשמור על החשבון באתר יש להתחבר למערכת עם המשתמש שלכם.<br><br>מספר הודעות יימסרו בטרם המחיקה הסופית.<br><br>תודה